maandag 20 april 2015

It's your day...

Wat een geweldige mallen zijn het ook. De mallen van Dutch Doobadoo! Nu heb ik er dit kaartje mee gemaakt.

This are really great!! I'm talking about the Dutch Doobadoo dies! I made this card with it.


Voor de kaart heb ik de ronde Dutch Doobadoo mal gebruikt. Hier heb ik een easel kaart meegemaakt. Het achtergrondpapier is van Wild rose Studio. De stempel komt van de Cuddly Buddly serie. De Happy Birthday tekst is van Joy! Crafts.

This card is made with the round Dutch Doobadoo die. I made an easel card with it.  The backgroundpaper is from Wild rose studio.  The stamp is from Cuddly Buddly and the text is from Joy! Crafts.De bloemetjes heb ik gemaakt met een mal van Joy! Crafts net als de takjes waar ook weer kleine bloemetjes opzitten. Het hek op de kaart is een mal van Precious Marieke die ik een beetje op maat heb geknipt.

I made the flowers with a die from Joy! Crafts even as the twigs with little flowers. The fench behind the stamp is from Precious Marieke. I cut it at the good size.


Aan de onderkant van de easel kaart heb ik een banner gemaakt met een mal van Joy! Crafts en hier heb ik met losse letter de tekst it's your day opgestempels.

At the bottom of the easel card I put a banner from a Joy! Crafts die and put the text it's your day on it with some alphabet letters.

Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden! Ik hoor het graag. 

I hope you enjoy the card. I like to hear it from you.


1 opmerking: