zaterdag 25 juli 2015

Happy Birthday

Hallo Allemaal / Hi Everyone,

Het is heerlijk knutselweer en ik heb dan ook weer een kaartje gemaakt. Dit keer een felicitatie kaartje.

The weather is good for making cards. In Holland it's raining and very windy. This time I made a birthday card.


Ik heb hiervoor een plaatje gebruikt uit de Afternoon tea collectie van Noor Design. De malletjes die ik gebruikt heb komen van een rand mal af ook van de afternoon tea collectie van Noor Design. Ik heb de kopje de suikerpot en theepot los geknipt van de rand zodat ik ze voor deze kaart kon gebruiken. Het achtergrondje is van een blokje van Studio Light. En de ontzettend leuke ticket komt uit de nieuwe collectie van Noor Design. Die vond ik vanaf het moment dat ik hem zag zo ontzettend leuk! Ik ben dan ook blij dat ik die heb :D

I used a picture fron the afternoon tea collection of Noor Design. The dies that I used a from a border die from Noor Design. I cut the sugar and tea pot out so I could used them for this card. The backgroundpaper is from Studio light. And the very cute and nice ticket is from the new collection of Noor Design. I liked that one the moment I saw him so I'm very happy with it!

Leuk dat jullie weer zijn komen kijken. Een berichtje achterlaten vind ik altijd fijn net als wanneer je mijn blog gaat volgen. 

Thank you for coming by. I like it when you leave a message and start following my blog.


1 opmerking: