zondag 26 juli 2015

Merry Christmas

Hallo Allemaal / Hi Everyone,

Eindelijk heb ik me er dan ook toe gezet. Mijn eerste kerstkaart voor dit jaar is af :D Nog een hele hoop te gaan maar goed het begin is er. Onderstaand kaartje heb ik gemaakt.

Finally I made a Christmas card. The first one this year :D I need a lot of them this year but this is the beginning. I made this card you can see below.
Ik heb de kaart gemaakt met een plaatje uit het Happy Holidays blok van Noor Design. Ook de kleren van de kerstman die aan het lijntje hangen zijn van Noor Design maar dan gemaakt van een mal. Net als de ticket (daar is tie weer) met de tekst ook een mal van Noor Design. Het raam op de kaart is een mal van Marianne Design.
De kerstbomen die ik heb gebruikt zijn van Yvonne Creations en de hulst takjes bovenin bij de waslijn zijn van Leane Creatief.

De kleding van de kerstman heb ik van bont voorzien met embossing poeder en ook de gesp en de knoopjes heb ik met embossingpoeder erop gemaakt. De kerstbomen heb ik met inkt wat bewerkt en zowel de kerstbomen als de takjes heb ik een sneeuw / ijs look gegeven met Art Anthology dimensional Crystal. 

I made this card with a picture from Noor Design it's in the Happy Holidays paper & pictures. Alse the clothes of the Santa hanging at the clothesline are from Noor Design but those are made with a die. Even as the ticket with the text... A die from Noor Design. The window that I used is a die from Marianne Design.
The Christmas trees that I used are dies from Yvonnen Creations and the holly twines are from Leane Creatief.

The clothes from the Santa I give some fur with some white embossing powder. The belt, buttons and  buckle I made black with some embossing powder. I inked the Christmas trees with a little brown inkt. The Christmas trees and the Holly twines has been giving an icy look with some Art Anthology dimensional Crystal.

Leuk dat jullie weer zijn komen kijken! Ik vind het fijn als je een berichtje achterlaat en zeker ook als je mijn blog gaat volgen!

Thank you for coming by. I like it when you leave a comment and I like it also when you start following my blog.

1 opmerking: